Filled Under:

MASYALLAH!! Begini rupanya 'KELAKUAN' pelajar ini semasa tidak ada guru di dalam kelas.!!

MASYALLAH!! Begini rupanya 'KELAKUAN' pelajar ini semasa tidak ada guru di dalam kelas.!!Sedih betul melihat perangai anak muda sekarang ni, sia-sia jer mak bapak dorang didik supaya jadi insan berguna. Tak cukup dengan tu, dihantar pulak ke sekolah untuk menambahkan pengetahuan.

Tapi anak-anak ke ‘laut’ juga akhirnya! Anak perempuan yang baru nak meningkat dewasa pulak, perasan dah besar sangat dan pandai jaga diri, tapi bila bercinta dah pandai merelakan jantan peluk dan meraba bagai.

Pasal maruah tu tak payah cakap lah yer, maruah bukan benda penting nak dijaga lagi. Macam minah sorang ni, bangganya dia diraba-raba tanpa rasa malu untuk tatapan umum.
Alahaai dik! Macam mana lah perasaan mak bapak kau kalau melihat perangai kau tu yer??

Sedih dan kecewa sangat dorang, mak bapak mana lah suka melihat anak dorang hanyut macam tu, betul tak?? Hurmm. Tapi itu lah, anak-anak yang berperangai macam tu bukan nak fikir perasaan mak bapak dorang.

Dorang sibuk nak jaga perasaan pakwe atau awek dorang jer! Macam lah pakwe atau awek dorang tu yang akan menjamin masa depan dan syurga buat dorang!

Poyo jer minah senget tu yer, orang nak sedarkan dia jer daripada hanyut lebih jauh.

Tak payah lah nak kerek sangat yer! Lagi satu, orang lain pun sakit mata dan menyampah melihat perangai sarkas pasangan yang tak tahu malu macam dorang, tau tak??