Filled Under:

"SUAMI SAYA MAKAN JAMU DARA, SETIAP MALAM MASUK DALAM BILIK AIR, DAN SAYA NAMPAK....." MasyaAllah, Perlakuan Suami ALIM yang tidak disangka-sangka oleh isterinya.Suami Miliki Tabiat Aneh Sebelum Tidur, Isteri Tak Tahan minta cerai | Juan 51 tahun, mempunyai tabiat pelik sebelum mengadakan hubungan intim dengan isterinya Qareen yang akhirnya tahu tabiat itu, tak kuat menahan rasa malu sehingga dia akhirnya ia menggugat cerai di mahkamah agam 25 ogos 2016.
qareen memutuskan perkara itu kerana suaminya sebelum ini dikenali adalah seorang yang baik, sopan dan juga alim di kampungnya.
“saya tau tidak ada orang yang sempurna, tapi bagaimana saya harus menahan rasa malu apabila satu kampung tau bahawa suami saya suka minum jamu untuk rapatkan kemaluan wanita, mereka juga mangatakan bahawa suami saya adalah perempuan “.kata qareen di sidang pengadilan agama.
di akui Qareen, dia memang mengetahui bahawa suaminya suka minum jamu sebelum tidur, tetapi tidak tahu jamu yang di mimun adalah jamu untuk mengetatkan kemaluan wanita, Itu diketahui ketika Qareen tak sengaja melihat bungkusan yang ada di beg peribadi Juan.
“pada awalnya selepas melihat bungkusan jamu saya sempat menaruh rasa curiga pada suami mempunyai wanita lain, namun setelah beberapa bulan menyelidik tertanya jamu rapat itu di minum habis oleh suami.sambungnya “
Berkebutulan penjual jamu yang berada di sebelah rumah juan pernah bercerita kepada Qareen bahawa suaminya kerap membeli jamu rapat untuk wanita, apabila di tanya untuk siapa, juan akan menjawab untuk isterinya.
Bagaimanapun juan berdalih dan mengatakan bila dia minum jamu rapat tersebut badannya akan lebih segar dan bertenanga, “saya sihat dan normal cuma mungkin jamu rapat untuk wanita itu sesuai dengan saya” kata juan sambil menundukkan kepala.